اصفهان ، خیابان آمادگاه ، ساختمان آژند ، بلوک ب ، طبقه اول ، واحد 111 - تلفن : 32240913 - 031
مثل فصل ها زیبا باشید

درمان ترک لب

ترک خوردن لب نشانهٔ چیست ؟

اگر لب های ترک خوردهٔ شما زبان میداشتند، درخواست دو چیز میکردند :
رطوبت و چیزی که رطوبت را نگاه دارد.

اما لبها چگونه رطوبت خود را از دست می دهند ؟

اگر شما هم عادت شایع زبان زدن به لبها را دارید، شرایط مناسب برای ترک خوردن لبها را فراهم کرده اید.در هوای خشک، مثل اتاق دارای دستگاه حرارت مرکزی، رطوبت لبها تبخیر میشود و شما به طور ناخودآگاه خشکی لبها را احساس کرده و با زبان آنها را مرطوب میکنید.وقتی این رطوبت هم تبخیر شود، باز هم رطوبت بیشتری از لبها خارج میشود.

آفتاب سوختگی لبها نیز شما را وادار به مرطوب کردن آنها کرده و بالاخره ترک خوردن آنها را بدنبال دارد.از علل شایع دیگر واکنش آلرژیک به رنگ رژ لب است.برخی افراد عمدتاً در گوشه های لب دچار ترک خوردگی میشوند که احتمالاً به خاطر شکل لبهایشان است. اگر در حالت استراحت صورت گوشه های لبها پائین میافتند، بزاق دهان در آنجا جمع شده و باعث ترک خوردن آنها میگردد.

درمان ترک خوردن لب

ترک خوردن لبها آنها را تحریک پذیر و ناخوشایند میکند. اما همیشه راهی برای درمان آنها وجود دارد.آب نمک بزنید. درمان نهائی ترک خوردن لب کمپرس کردن روزانهٔ آنها با آب نمک سرد است. یک قاشق مرباخوری نمک را در نیم لیتر اب حل کنید. حوله ای را در آن خیسانده و چند دقیقه روی لبها بگذارید. این کار را به مدت یک هفته هنگام رفتن به رختخواب انجام دهید.رطوبت را حبس کنید.

بلافاصله بعد از کمپرس کردن لب ها لایه ای ضخیم نرم کنندهٔ لب، مثل روی لب بزنید تا رطوبت را در آن حفظ کند.اگر یک هفته کمپرس آب نمک و رطوبت دهنده لبها را درمان نکرد، میتوانید پماد هیدروکورتیزون یک درصد هم به آن اضافه کنید. پماد را زیر نرم کننده بزنید. این کار را دو هفته تکرار کنید.زبان نزنید. خیس کردن لبها با زبان کاری غیر ارادی مثل پلک زدن است.اما خودداری از آن اولین قدم در درمان ترک لب است. باید متوجه باشید که زبان زدن لب ها اولین عامل ترک خوردن آنهاست.

همشهریان گرامی! با مراجعه به کلینیک های پوست می‌توانید از انواع روشهای رفع غبغب در اصفهان، متناسب با شرایط و وضعیت خود بهره مند شوید. در این مراکز با تکنیک های متعددی که اغلب غیر جراحی می‌باشند؛ می‌توانید فرم بهتری به چانه و غبغب خود بدهید.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک ب ، طبقه اول ، واحد 111
تلفن مطب : 32240913 - 031
موبایل مطب : 09336900224

نظرات کاربران درباره این مطلب :زهرا روحانی [ 1402-06-23 ]
من هر از گاهی گوشه های لبم ترک میخوره و زخم میشه چه راه درمانی داره که موثر باشه

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
مزایای استفاده از لیزر برای درمان کک و مکمزایای استفاده از لیزر برای درمان کک و مک

کک و مک عبارتند از یک خال یا لکه تیره رنگ که بر روی پوست به وجود می‌آید و بیشتر در پوست صورت، سینه، جلوی بازوها و پشت دست‌ها دیده می‌شود.کک و مک به صورت لکه‌های کوچک قهوه‌ای رنگ یا برنزه‌ای است که در افراد دارای پوست روشن و موی بلوند یا قرمز و چشم‌های آبی، سبز یا خاکستری به وجود می‌ آید ... ادامه مطلب

اهمیت مراقبت پس از تزریق بوتاکساهمیت مراقبت پس از تزریق بوتاکس

بوتاکس یک روش اثبات شده و کارآمد در رفع بسیاری از مشکلات درمانی و زیبایی در علم پزشکی است که اغلب پزشکان در حوزه های مختلف پزشکی از آن استفاده می کنند ... ادامه مطلب

چگونه ماندگاری تزریق چربی را افزایش دهیم؟چگونه ماندگاری تزریق چربی را افزایش دهیم؟

تزریق چربی راه خوبی برای جبران حجم از دست رفته بدن در طی پیری و جوانسازی بدن است.ماندگاری تزریق چربی بسیار اهمیت دارد؛ زیرا اگر این ماندگاری کم باشد، شما باید پس از مدتی کوتاه دوباره تزریق را انجام دهید. ... ادامه مطلب