میکرودرم برای چه افرادی مناسب است؟
میکرودرم روشی برای پاکسازی و جوانسازی پوست است. این روش درمانی غیرشیمیایی و غیر تهاجمی است و بدون نیاز به عمل باز ضورت میگیرد. در میکرو درم از اسپری میکروکریستال جهت از بین بردن لایه ی خارجی سلول های خشک و مرده استفاده می کند تا پوستی جوان تر و شاداب تر حاصل شود. میکرودرم ابریژن به تولید لایه های جدید پوستی زیرین با میزان بالاتری از کلاژن و الاستین کمک می کند و ظاهر پوستتان را بهبود می بخشد.
این روش جوانسازی و زیبایی پوست بسیار آرامتر و سطحیتر از روش درمانی درم ابریژن عمل میکند. میکرودرم ابریژن یا همان لایه برداری پوست روش درمانی عمیقتری است که جهت رفع خطوط عمقی صورت، آسیبهای جدی ناشی از نور خورشید و جای زخم ها استفاده میشود، همچنین یکی دیگر از پاک سازی صورت استفاده از زوج جوانسازی پوست صورت با لیزر RF است.
میکرودرم به عنوان یکی از اصلی ترین روشهای لایه برداری پوست، که خود با روشهای مختلفی قابل انجام است؛ توسط دکتر لادن ناظمی در اصفهان صورت میگیرد. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت نوبت با شماره تلفن 32240913 تماس حاصل فرمایید.
میکرودرم چگونه انجام میشود؟
پزشکان با تعیین مقدار جریان کریستال و قدرت خلأ عمق این جداسازی و پوسته پوسته شدن را کنترل میکند.پزشک معمولاً دو بار دستگاه را روی پوست حرکت میدهد، البته اگر پوست به اندازه کافی ضخیم باشد یا ناحیهای، مانند لک قهوهای یا جای جوش صورت و یا آفتاب سوختگی پوست، نیاز به توجه بیشتر داشته باشد، ممکن است ۳ بار فرایند پاکسازی پوست صورت را تکرار کند. میکرودرم ابریژن و پاکسازی پوست صورت با کریستال میتواند تا حدی، به ویژه در اطراف بافت حساس دهان و بینی، ناراحتکننده باشد، اما بههیچوجه دردناک نیست. پزشک در طول درمان جوان سازی پوست صورت میزان راحتی بیمار را از وی جویا میشود.
پزشک باید در طول عمل درمان جای جوش دستکش به دست داشته باشد و از ماسک و عینک محافظ استفاده کند، چشمان بیمار نیز باید محافظت شود. ردی از کریستال بر روی صورت باقی میماند که احتمالاً بعداً قرمز خواهد شد. میکرودرم آبریژن با نوک الماس از سری دستی و فنآوری خلأ یکسان بهره میگیرد، اما در این تکنیک هیچ کریستالی از نوک الماس دستگاه خارج نمیشود، بلکه نوک الماس خود، سلولهای مرده پوست را جدا میکند و پوست مرده با به کارگیری خلأ پاک میشود.
نوکهای متفاوت متعددی با درجه زبری گوناگون وجود دارد که پزشک گونه مناسب را با توجه به نوع پوست و هدف درمان انتخاب میکند. اگرچه بیمار در این روش با نوک الماس ناراحتی بسیار کمتری را تحمل میکند و این روش برای پوستهای حساس مناسبتر است، اما در مجموع نتیجه هر دو روش کریستالی و الماسی یکسان است.
میکرودرم معمولا برای موارد زیر کاربرد دارد:
- خطوط ریز چین و چروک
- هایپرپیگمنتیشن، لکههای پیری و لکههای قهوهای
- منافذ بزرگ پوست و جوشهای سرسیاه
- آکنه و جای آکنه
- ترکهای پوستی
- تیرگی پوست
- نابرابری رنگدانههای پوست و ناهمواریهای بافت پوست
- ملاسما
- آسیب ناشی از نور خورشید
پیش از میکرودرم
میکرودرم روشی غیرجراحی و بسیار کم تهاجمی برای جوانسازی پوست است و نیاز به آمادگی خاصی ندارد. برای اینکه متوجه شوید میکرودرم مناسب شما هست یا نه، باید با یک پزشک مشورت کنید. پیش از میکرودرم سابقهی هر گونه درمان زیبایی و عمل جراحی و ضمنا بیماریها و عوارض احتمالی و آلرژیهایی که دارید را به پزشکتان اطلاع دهید.
پزشک به شما خواهد گفت که یک هفته قبل از درمان میکرودرم از قرار گرفتن در معرض نور خورشید، کرمهای برنزه کننده و وکس خودداری کنید. ممکن است پزشک به شما توصیه کند سه روز قبل از درمان میکرودرم، استفاده از کرمهای لایه بردار و ماسکهای صورت را متوقف نمایید. قبل از شروع درمان میکرودرم پوستتان باید از هر آرایش و چربی پاکسازی شده باشد.
میکرودرم کریستالی
دستگاه میکرودرم ابریژن کریستالی دارای کمپرسوری است که از طریق یک قلم نوری هوا را به داخل دستگاه میکشد. این قلم نوری ممکن است از جنس فولاد ضد زنگ یا شیشه باشد. زمانی که این قلم با پوست شما تماس پیدا میکند، خلائی ایجاد میشود. بر روی سطح پوست کریستالهای اکسید آلومینیوم که به نام کراندوم شهرت دارند، دمیده میشود و سلولهای مرده پوست را بر میدارند. جالب است بدانید که کریستالهای اکسید آلومینیوم از لحاظ سختی رتبه دومین سنگ معدنی سخت دنیا را به خود اختصاص دادهاند و بعد از الماس سختترین سنگ معدنی دنیا به شمار میروند، اما قیمت آنها بسیار بسیار کمتر از الماس است.
عوارض جانبی میکرودرم
عوارض جانبی معمول در درمان با میکرودرم شامل حساس شدن خفیف پوست، تورم و قرمزی میشود. این عوارض معمولا در عرض چند ساعت بعد از درمان میکرودرم برطرف خواهند شد. پزشک احتمالا به شما توصیه میکند بعد از میکرودرم از مرطوب کننده استفاده کنید تا خشکی پوستتان کاهش بیابد. بعد از میکرودرم شاید کمی هم دچار کبودی بشوید که علت آن مکشی است که حین درمان روی پوستتان اعمال شده.
از دیگر عوارض جانبی میکرودرم به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
- تغییر رنگ پوست
- سفتی پوست
- سایش و خراش پوست
- کبودی پوست چشم مخصوصا اگر آسپرین یا سایر داروهای رقیق کنندهی خون مصرف کنید.
- پارگی رگهای خونی نازک
- خونریزی
- ظاهر شدن تبخال در اطراف لب
میکرودرم برای چه افرادی مناسب نیست؟
- افرادی که طی دو ماه اخیر جراحی در ناحیه صورت انجام دادهاند.
- افرادی که دارای زخمهای عمیق، کلوئیدهای فعال، اختلال در سیستم ایمنی و یا دیابت هستند.
- خانمهای باردار و شیرده نباید میکرودرم ابریژن انجام دهند.
- بیمارانی که تحت درمان خوراکی با ایزوترتینوئین هستند.
- افرادی که در حال انجام رادیوترپی گردن هستند.
- افرادی که طی یک سال گذشته اکوتان مصرف کردهاند یا پسوریازیس دارند.
میکرودرم برای چه افرادی مناسب است؟
افراد بزرگسالی که از وضعیت سلامت عمومی برخوردارند و بیماریهای پوستی نسبتا جزئی دارند کاندید مناسبی برای میکرودرم میباشند. میکرودرم روشی بسیار کم تهاجمی است که افتادگی پوست و چین و چروکهای عمیق را نمیتواند درمان کند؛ بنابراین برای این مشکلات پوستی باید از روشهای دیگری مانند لیفت و لیزر استفاده کنند. میکرودرم روشی مناسب برای افرادی است که خطوط و چروک ریز، آفتاب سوختگی، یکدست نبودن رنگدانهها، لکههای پیری، مشکل در بافت پوست و رخمهای جزئی دارند. میکرودرم برای افرادی که روزاسه دارند نیز خوب است.
مزایای میکرودرم
از مزایای میکرودرم می توان به مواردی مانند، ایجاد پوستی تازه، صاف و نرم اشاره کرد. این کار، یک روش غیر جراحی است و از این رو می تواند در فواصل کوتاه تکرار شود.
این کار کمک می کند تا پوستی جوان و بدون رنگدانه، داشته باشید و در از بین بردن جوش های سرهای سیاه، کاهش اندازه منافذ، بهبود پوست ضخیم ، و از بین خطوط پیری و چین و چروک پوست ، بسیار موثر است.
با گسترش تزریق پرکنندهها، افراد سودجو انگیزه پیدا کردند تا بدون دانش، تجربه و مهارت کافی، اقدام به تزریق ژل نمایند. تزریق ژل در اصفهان نیز خدمتی است که فقط و فقط باید توسط پزشک انجام شود و این اقدام، در اماکنی مانند آرایشگاهها و مراکز غیر مجاز سطح شهر، بر خلاف قاعده است و تخلف محسوب میشود. به همین جهت توصیه میشود؛ برای تزریق ژل یا فیلر به پزشکان پوست مراجعه کرده تا از عوارض غیر قابل پیش بینی این عمل جلوگیری نمایید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک ب ، طبقه اول ، واحد 111
تلفن مطب : 32240913 - 031
موبایل مطب : 09336900224
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
پلاسما تراپی چیست و چه کاربردهایی دارد؟
تاریخ انتشار : 1400-09-10تاریخ بروز رسانی : 1400-09-12 -
هایفوتراپی چیست و نتایج آن چگونه است؟
تاریخ انتشار : 1400-03-17تاریخ بروز رسانی : 1400-03-17 -
کاربرد و مزایای پلاسما فرکشنال
تاریخ انتشار : 1400-04-13تاریخ بروز رسانی : 1400-05-16 -
تزریق بوتاکس در چه مواردی انجام میشود؟
تاریخ انتشار : 1399-11-13تاریخ بروز رسانی : 1399-11-15 -
هایفوتراپی چیست ؟
تاریخ انتشار : 1396-11-15تاریخ بروز رسانی : 1399-10-13
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .