نکاتی که بعد از تزریق ژل لب باید رعایت کنید
لب ها یکی از اجزای صورت می باشند که فرم و حالت آنها اثر فراوانی در زیبایی شخص دارد. بعضی از افراد بنا به دلایلی از فرم و حالت لب های خود راضی نیستند. امروزه با استفاده از تکنیک های زیبایی نظیر تزریق ژل لب به راحتی می توان با بهبود ساختار ظاهری لب ها، ضمن کنترل کامل بر میزان تغییر شکل لب، در کمترین زمان ممکن به فرم دلخواه رسید. ژل لب ماده ای است که به روش تزریق باعث حجیمتر شدن لبها میشود و ظاهری برجسته به لبها میبخشد، همچنین فرم آنها را نیز اصلاح میکند. انواع مختلفی از مواد جهت تزریق ژل استفاده میشوند؛ اما محبوبترین آنها اسید هیالورونیک است. یکی از دلایل محبوبیت این ماده این است که اسید هیالورونیک یک ماده طبیعی است و در حالت عادی در بدن یافت میشود، در نتیجه خطر واکنشهای آلرژیک کاهش پیدا میکند و عوارض جانبی بسیار کمتری دارد. افرادی که از این روش استفاده می کنند، دوره نقاهت کوتاه مدتی را تجربه کرده و عوارض جانبی به وجود آمده در آنها بسیار کم خواهد بود، البته این موضوع در صورتی صادق است که بیماران تمامی نکات مراقبتی لازم و توصیههای گفته شده توسط پزشک خود را جدی بگیرد. هدف از مراقبت هاي بعد از تزريق ژل، کسب نتایج بهینه از آن و همچنین به حداقل رساندن کبودی و دیگر عوارض ناشی از تزریق می باشد.
مراقبت قبل از تزریق ژل لب
- از داروهای رقیق کننده خون استفاده نکنید.
- اگر باردار هستید یا بیماری عصبی دارید در این مورد به پزشک خود بگویید.
- اگر قبل از تزریق دچار تبخال یا هر گونه عارضه پوستی دیگری در ناحیه لب شده اید، این موضوع را به پزشک اطلاع دهید.
- تا یک هفته قبل از تزریق ژل لب از مصرف الکل و سیگار خود داری کنید.
- اگر بیماری خاصی دارید یا از داروهای خاصی مصرف می کنید، حتماً به پزشک خود اطلاع دهید.
مراقبت بعد از تزریق ژل لب
- به هیچ وجه تا حداقل 72 ساعت لب خود را دستکاری نکنید.
- یک روش بسیار عالی برای کاهش تورم و کبودی و حتی درد استفاده از کیسه یخ است. بعد از تزریق ژل لب، یخ را روی لب خود قرار دهید. می توانید هر پنج تا ده دقیقه و تا شش ساعت بعد از تزریق به این کار ادامه دهید و روی ناحیه ورم کرده یخ بگذارید.
- بعد از تزریق ژل لب، چون خون رسانی در این ناحیه زیاد است احتمال خون مردگی وجود دارد که برای جلوگیری از آن بهتر است چند روز قبل از تزریق ژل لب از مصرف مواردی مثل ویتامین E ، داروهای ضد انعقاد خون، امگا 3 و مسکن هایی مانند ناپروکسن، آسپرین، ژلوفن، دی پیریدامول خودداری کنید. در لب یک شبکه عصبی وجود دارد که بسیار قوی است. چند روز از مصرف مکمل های ویتامین خودداری کنید؛ زیرا می تواند خطر کبودی را افزایش دهد.
- نوشیدن آب به بدن شما کمک می کند تا تورم را کاهش دهد و روند بهبودی را سریع تر طی کنید، بنابراین تا می توانید آب بنوشید.
- تا حد ممکن از گرم وسرد شدن محل درمان جلوگیری کنید. از آفتاب گرفتن، رفتن به سونا، سولاریوم، جکوزی و حمام گرفتن خودداری کنید. سرمای شدید نیز اثرات درمانی را کم میکند و عوارض را شدیدتر میکند. به همین علت فعالیتهایی از جمله اسکی، برف بازی، پاتیناژ و شنا در آب سرد ممنوع میباشد. صبر کنید تا قرمزی، تورم و کبودی از بین برود.
- تزریق ژل لب عوارض جدی ندارد. پس از اتمام عمل و از روز بعد، می توانید به فعالیتهای روزمره خود برگردید؛ ولی بهتر است از انجام فعالیت های سنگین خودداری کنید. انجام ورزش و فعالیتهای فیزیکی سنگین به مدت ۲ هفته ممنوع است؛ زیرا انجام این فعالیتها موجب افزایش شدت کبودی و تورم میشود.
- پزشک انجام ماساژهای خاصی را توصیه می کند. انجام این ماساژها برای توزیع یکنواخت ژل در ناحیه تزریق، پیشگیری از تجمع خون مردگی و گلوله گلوله شدن ژل ضروری هستند. پس سعی کنید این ماساژها را طبق دستورالعمل پزشک انجام دهید.
- می توانید از مسکن برای کاهش درد استفاده کنید؛ اما حتما با مشورت پزشک خود مصرف کنید.
- از نمک اضافی که موجب افزایش تورم میشود بپرهیزید. مصرف خوارکی هایی را افزایش دهید که به روند بهبودی شما کمک می کنند.
- سعی کنید در چند روز اول پس از تزریق ژل لب، روی صورت نخوابید. خوابیدن روی صورت موجب فشار به نواحی تزریق می شود. سرتان را روی بالش بلند قرار دهید تا تورم کاهش یابد.
- الکل موجب رقیق شدن خون می شود و حداقل به مدت ۲۴ ساعت بعد از تزریق ژل لب از مصرف آن خودداری کنید. الکل میتواند موجب التهاب شود، احتمال کبودی را بالا ببرد و تورم را افزایش دهد. همچنین بهتر است چند روز پیش از تزریق ژل از مصرف الکل پرهیز کنید.
ماندگاری ژل لب
اثر تزریق ژل لب در طول زمان کمی کاهش مییابد و مدت ماندگاری آن معمولاً بین 6 ماه تا 2 سال است. برای حفظ نتایج مدت طولانیتر، میتوانید برای ترمیم ژل لب مراجعه نمایید.
عوارض ژل لب
ژل لب تقریباً بی خطر است و عوارض جانبی کمی ممکن است برای بیمار اتفاق بیافتد. برخی از عوارض تزریق ژل لب عبارتند از:
- خونریزی و درد در محل های تزریق
- تغییر رنگ یا حساسیت لب
- عفونت
- مرگ بافت لب (در صورتی که تزریق ژل لب به داخل یا اطراف شریان باشد می تواند رخ دهد).
- عدم تقارن ظاهری
- جابجا شدن ژل
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک ب ، طبقه اول ، واحد 111
تلفن مطب : 32240913 - 031
موبایل مطب : 09336900224
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
خشکی لب بعد از تزریق ژل
تاریخ انتشار : 1400-10-13تاریخ بروز رسانی : 1403-07-17 -
تغییرات پس از تزریق یک سی سی ژل لب
تاریخ انتشار : 1400-10-23تاریخ بروز رسانی : 1403-06-07 -
مدل های مختلف تزریق ژل لب و تأثیرات هر کدام
تاریخ انتشار : 1400-10-28تاریخ بروز رسانی : 1403-06-07 -
تورم بیش از حد لب پس از تزریق ژل
تاریخ انتشار : 1399-11-30تاریخ بروز رسانی : 1403-06-14 -
نحوه تزریق ژل لب مدل عروسکی یا باربی
تاریخ انتشار : 1402-10-24تاریخ بروز رسانی : 1402-11-07
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .